Træpiller

Priser: Afhentnings Ab Lager

Levering se fragtpriser

Vores forskellige mærker og størrelser

Hos Energi Depotet finder du træpiller af høj kvalitet, som er fremstillet af rent træ uden brug af tilsætningsstoffer eller bindemidler. Vi kan både levere træpiller i 6 mm og 8 mm.

Træpiller af høj kvalitet

Når du bestiller dine træpiller hos os, er du både sikret træpiller 6 mm og træpiller 8 mm, med en utrolig høj brændværdi samt lav askemængde og smuldprocent – og derved en effektiv udnyttelse af varmen.

Vi sælger til både private og erhverv, og vi tilbyder træpiller i 6 mm og 8 mm i både løse sække og på paller til konkurrencedygtige priser, hvor der er mulighed for enten afhentning eller levering direkte ud til vores kunder.

Ønsker du en miljøvenlig, økonomisk og effektiv opvarmningsmetode til dit hjem, er træpiller den ideelle løsning til dig. Hvis du i øjeblikket fyrer med olie eller kul, vil du opleve en stor besparelse ved at skifte til træpiller. Opvarmning med træpiller i stoker eller træpilleovn anses for værende CO2-neutral, da beregninger viser, at nye træer, der plantes, optager samme mængde CO2, som fremstillingen og afbrændingen forårsager.