Briketter af høj kvalitet

Hos Energi Depotet finder du briketter af høj kvalitet, som er fremstillet af rent træ uden brug af tilsætningsstoffer eller bindemidler.

Briketter i førsteklasses kvalitet

Når du bestiller dine briketter hos os, er du sikret træbriketter af høj kvalitet med en høj brændværdi, lav askemængde og lang brændetid for optimal udnyttelse af varmen.

Vi sælger til både private og erhverv, og vi tilbyder træbriketter i både løse pakker og på paller til konkurrencedygtige priser, hvor der er mulighed for enten afhentning eller levering direkte ud til vores kunder.

Ønsker du en god, men økonomisk og miljøvenlig varmekilde til din brændeovn eller fastbrændselsfyr, er briketter det rette valg. Træbriketter har en høj brændværdi og lang brændetid, og de er et miljøvenligt valg til optimal afbrænding og opvarmning. De er lavet af overskudstræ, for eksempel fra produktion af møbler, og der er ikke tilsat nogen form for lim eller bindemidler. Derudover anses opvarmning med træbriketter for værende CO2-neutral.

Briketter | Træbriketter | Energi Depotet

Vores forskellige mærker af briketter

Nedenfor kan du se de forskellige mærker og varianter, vi fører inden for træbriketter.

Træbriketter (UDSOLGT)

Træbriketter er rigtig hårdt presset, således at brændetiden forlænges og er vakuumpakket i let håndterbar emballage, som holder fugten ude.

Pris: 42,- pr. pakke og 3.900,- pr. palle