Træpiller 6 mm & Træpiller 8 mm

Hos Energi Depotet finder du træpiller af høj kvalitet, som er fremstillet af rent træ uden brug af tilsætningsstoffer eller bindemidler. Vi kan både levere træpiller 6 mm og træpiller 8 mm. 

Træpiller af høj kvalitet

Når du bestiller dine træpiller hos os, er du både sikret træpiller 6 mm og træpiller 8 mm, med en utrolig høj brændværdi samt lav askemængde og smuldprocent – og derved en effektiv udnyttelse af varmen.

Vi sælger til både private og erhverv, og vi tilbyder træpiller i 6 mm og 8 mm i både løse sække og på paller til konkurrencedygtige priser, hvor der er mulighed for enten afhentning eller levering direkte ud til vores kunder.

Ønsker du en miljøvenlig, økonomisk og effektiv opvarmningsmetode til dit hjem, er træpiller den ideelle løsning til dig. Hvis du i øjeblikket fyrer med olie eller kul, vil du opleve en stor besparelse ved at skifte til træpiller. Opvarmning med træpiller i stoker eller træpilleovn anses for værende CO2-neutral, da beregninger viser, at nye træer, der plantes, optager samme mængde CO2, som fremstillingen og afbrændingen forårsager.

Vores forskellige mærker og størrelser
-
Træpiller 6 mm & Træpiller 8 mm

Nedenfor kan du se de forskellige mærker og varianter, vi fører inden for træpiller.

Fidipell - (UDSOLGT)

Der bliver ikke gået på kompromis med denne premium træpille, som ligger lang bedre end kravene til en A1 kvalitet.

 

Fabich - 6 mm

Med Fabich træpiller er du sikret et kvalitetsprodukt med høj brændværdi. De er fremstillet af 100% rent træ uden tilsætning af kemiske eller syntetiske bindemidler.  

Pris: 100 kr. pr. sæk, 6.500,- pr. palle

Heatlets - 6 mm (UDSOLGT)

Heatlets træpiller er CO2-neutrale træpiller, som er fremstillet af FSC®-certificeret bæredygtigt resttræ, 100 % rent nåletræ, primært fyr og gran. Kvaliteten er altid høj og ensartet, da træpillerne kommer fra få udvalgte savværker.

Pris: 90 kr. pr. sæk, 5.350,- pr. palle

Rubro - 6 mm (UDSOLGT)

Rubro træpiller er et nyt spændende mærke fra  Portugal og er af høj kvalitet. Disse træpiller er produceret af rent træ med minimal smulddannelse og kan anbefales til alle, som ønsker nem og optimal fyring.

Pris: 87 kr. pr. sæk, 5.200,- pr. palle

Barlinek - (UDSOLGT)

Barlinek-træpiller er biobrændstof-produceret af 100% rent træ uden nogle former for tilsætningsstoffer. En både miljøvenlig og sund måde at fyre op i dit hjem på.